Nyheter

Representanter fra lokalmatbedriftene som hadde stand på GLIS-festivalen. F,v, Vidar Skevik fra Inderøymat, Alison Østby fra Østby Gårdsbakeri, Erik Johansen fra Lykkemat, Renate Grytbakk Gildset fra Nesjøen Båtutleie, festivalsjef Arne Otto Vedvik, Terje Løkås fra Meium Sjokolade, Ann Ingeborg Johnsen fra Per-Hansagarden Gårdsysteri, og Stian Aspaas med juniorsjefen Aksel fra Norway Fish Farms Tydal.

Kommunal støtte til GLIS-festivalen

Publisert Sist oppdatert

Tydal kommune innvilger kr. 10.000,- i tilskudd til GLIS festivalen 2021. Beløpet belastes Omdømmefondet, og gis som bagatellmessig støtte i henhold til EØS-avtalens regler om offentlig støtte.

Sylan Adventure AS søkte om kr. 28.800,- i tilskudd til Gode Liv i Sylan – GLIS festivalen 2021 som ble arrangert 25.-26. juni 2021. GLIS festivalen ble arrangert for første gang i 2020.

Lokale matprodusenter, tilbydere av aktiviteter, fiske i Tydal og Opplev Tydal deltok som utstillere til festivalen. Målet med festivalen er å skape aktivitet i bygda, både for lokalt næringsliv og besøkende.

Powered by Labrador CMS