Debatt

Illustrasjonsbilde. Fto: Ingar Lien.

Åpent brev til Selbu kommune om avregning av min siste faktura som jeg har fått i februar.

Publisert

Dette er et leserinnlegg som gir uttrykk for skribentens mening

Med montering av vannmåler i min bolig ble det avdekka en lekkasje i et lite brukt klosett. Montering av vannmåleren var for å få redusert regninga når det gjelder vannforbruket. Klosettet har ikke vært i bruk siden nytt bad ble bygd for ca 20 år. Avregninga for vannforbruket ble altså gjort ved avlest måler, som viste et større tall på grunn av lekkasjen med åpen krane til klosettet. Før har jeg betalt vannavgiften etter et stipulert beløp, så vannmåler ble montert for å få et mer eksakt beløp. For framtida skal vannmåler være grunnlaget for vannavgifta.

   Jeg synes at jeg blir straffa hardt for en lekkasje som jeg ikke var klar over før jeg monterte vannmåler. Jeg har forstått det sånn at kommunale avgifter betales etter sjølkost (og anleggskostnader). Jeg har ikke brukt en vare med forbruk som noen andre må betale for. Lekkasjen i mitt klosett er sjølsagt borte ved avstengt krane.

   Så jeg håper at Selbu kommune har forståelse for mitt syn på problematikken. Total regning var ca kr 7200,- og «vannforbruk» beløpt seg til ca  kr 5700,- om jeg husker riktig .

Powered by Labrador CMS