Storerikvollen får utmerkelse

Storerikvollen er blitt tildelt plaketten «Beste utvalg DNT-frokosten». 

– Vi synes at de som ferdes i fjellet skal få en god start på dagen – og da er frokosten viktig, sier vert ved Storerikvollen, Sissel Aas Dybvad. Foto: Trondhjems Turistforening
Publisert Sist oppdatert
Frokostbordet til Guttorm Lilleby, som har vært kokk på Storerikvollen i en årrekke. Foto: Jonny Remmereit

Det kommer fram i en pressemelding fra Trondhjems Turistforening.

Turisthytta Glitterheim i Jotunheimen stikker av med prisen for beste frokost. Kobberhaughytta i Nordmarka får plakett for beste bakverk, mens Storerikvollen får altså plaketten for beste utvalg.

Etter en omfattende frokostundersøkelse sommeren 2024, der over 300 fjellgjester delte sine opplevelser via QR-koder på bordene, utmerker Storerikvollen seg for utvalget. Gjestene har særlig rost bredden i påleggsutvalget, det smakfulle brødet med tørket frukt og det rause tilbudet til både vegetarianere og allergikere.

– En stor glede

– Vi synes at de som ferdes i fjellet skal få en god start på dagen – og da er frokosten viktig. Hjemmelaget mat som gir gjestene noe å "gå på" utover dagen, samtidig som matpakken frister på rasten, er viktig for oss. Det å få servere frokost her på vollen, med et raust frokostbord laget av vår kokk Guttorm, og med den vakre utsikten mot Sylmassivet hver dag, er en stor glede, sier vert ved Storerikvollen, Sissel Aas Dybvad.

– Vi vil at alle som setter seg til frokostbordet på Storerikvollen skal kjenne smaken av omtanke, kvalitet og en liten dose fjelleventyr, sier kokk Guttorm Lilleby.

– Hyllest til vertskapet

– At Storerikvollen får denne anerkjennelsen er en hyllest til vertskapets lidenskap og innsats, sier Frode Støre Bergrem, daglig leder i Trondhjems Turistforening.

– Sissel, Guttorm og hele teamet skaper hver dag en matopplevelse som matcher naturens storhet rundt hytta.

Powered by Labrador CMS