Debatt

Illustrasjon av nybygget på "Biltomta"

Sentrumsplan og litt til…

Publisert

Dette er et leserinnlegg og gjenspeiler skribentens egne meninger

Lite engasjement i forbindelse med sentrumsplanen hittil uten at det engasjerer så veldig mye videre heller? Hva slags innflytelse den menige mann eller kvinne har kan sikkert diskuteres? 

Den foreløpig planen med Granbys foreslåtte skisse med et butikksenter og leilighetskompleks parallellt med Fv 705 og uteparkering i umiddelbar nærhet på den såkalte Biltomta. Indrefilet er også et navn på tomta, litt merkelig oppnavn i grunn også. Indrefilet for hvem? 

Viktig med parkeringsplasser.

Parkering under bakken er nevnt i tidligere innlegg i dette lokalbladet. Men leilighetskomplekset i et vegkryss, blir det attraktivt. Parkering for tilreisende, der det er infotavle, toalett og mulighet for parkering i nærheten av bensinstasjonen som gjerne kunne vært betjent! Toalett for tilreisende er veldig skjult eller helt fraværende på sen kveldstid i sentrum når serveringssteder er stengt. 

Viser forøvrig til et innlegg fra Ingebrigt Garberg som var glimrende og ærlig skrevet, fra en mann som har og har vært veldig engasjert i samfunnsdebatten i årevis. 

Plasseringa av det «nye» COOP-bygget utenom sentrum» var kanskje lite gjennomtenkt, men nå er det for sent og der blir det stående! 

For å nevne noe positivt så vil jeg fremheve E-bygget med sine nye etableringer, kafe- og matbutikk, frisør, bokhandel, apoteket som er der og senere en byggvarebutikk! Håper jeg ikke har glømt noe? 

Skjønner at Granby som utbygger vil ha et leilighetskompleks for å «finansiere» prosjektet. Men det er jo et felles – område som kommunen har eid? Og som selges for en vanlig pris (?) og estimerer penger for berikelse til utbygger, det bekymrer meg litt. Jeg innrømmer villig at det er noe synsing fra mitt ståsted. Sånn blir det med lite informasjoner med enda mindre tallmateriale i kroner og øre. Det er i iallfall lov til å spørre i det minste, tror jeg. 

Ps: Indrefilet er som regel veldig godt, men er rådyrt for hvermannsen . 

Powered by Labrador CMS