Nyheter

Lykkemat jobber for fullt med å få på plass de siste detaljene før åpning. De skal ha en miniåpning nå på torsdag. F.v.: Agnieszka Hobecka (kokk), Erik Johansen, Stian Håskjold (kokk), Leif Sollihaug og Afom Abraham (kokk).

Nytt bakeri i Selbu sentrum har miniåpning på torsdag

Publisert Sist oppdatert

I forbindelse med åpning av den nye ARK-butikken på E-bygget, skal også bakeriet til Lykkemat holde åpent. 

– Vi skal ha en miniåpning nå på torsdag, og ordne slik at folk får kjøpt bakverk på åpningen til ARK, men offisiell åpning blir torsdag i neste uke, sier Erik Johansen, driftsansvarlig i Lykkemat, som snart skal åpne på E-bygget i Selbu sentrum. 

Få en smakebit

Nå jobber de natt og dag for å få bakeriet ferdig, og de skal holde på i en uke til, men tjuvåpner altså litt på åpningen til ARK.

– Vi baker boller til ARK på åpningen, og i morgen får man kjøpt blant annet boller, brød, rundstykker og økologisk kaffe hos oss, slik at man kan få en smakebit på Lykkemat sitt bakeri, sier Johansen onsdag formiddag. Han legger til at de på miniåpningen holder åpent så lenge de har varer. 

Mye forsinkelser

Når Selbyggen besøker Lykkemat, er det full aktivitet i lokalene. De holder på å sette opp disk, det males og det høres hamring. Planen var opprinnelig å åpne denne uka, men det har blitt store forsinkelser i leveringen.

– Vi har ikke fått alle møblene en gang. Nå håper vi at vi får det på plass til åpningen torsdag i neste uke. Vi har fått beskjed om at det er på vei, så det blir spennende å se, ler han.

– Får du sove på natta nå?

– Jada, jeg sover som et barn. Og det skal da bli noe. Vi har jo kommet et langt stykke, men det gjenstår noen detaljer. Vi får se hva vi får til i løpet av dagen og før klokken 10 i morgen, avslutter Erik Johansen.

Powered by Labrador CMS