Foto: tipser

Kjørte ut i elv i Draksten – både fører og hund er berget ut av bilen

Dette melder politiet på X fredag ettermiddag. Føreren skal ikke være alvorlig skadd, men kom seg ikke ut av bilen. Luftambulanse ble tilkalt, og både fører og hund skal nå ha blitt berget ut av bilen. Ifølge vitner på stedet skal bilen ha kjørt ut i elva rett før Varmdalsbrua som går over Dragstelva.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge vitner på stedet skal den eldre mannlige sjåføren ha havnet i elva før han skulle krysse Varmdalsbrua som går over Dragstelva. 

– Både hunden og føreren virket uskadd, forteller vitnet.

Automatisk alarm

Operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt, Maja Sagen, fortalte til Adresseavisen klokka 16.50 at en person og en hund ennå satt i bilen. Nødetatene var da på vei til stedet.

Ifølge Sagen skal det ha gått en automatisk alarm i bilen, som videre skal ha varslet brannvesenet. Politiet mottok melding om hendelsen klokka 16.17.

– Det skal ikke være mye vann inne i bilen, men vi tar ingen sjanser, så vi har involvert Hovedredningssentralen, brannvesen med dykkere, politi, ambulanse og Norsk Luftambulanse. Sistnevnte lander nå, sa Sagen klokka 16.50.

Klokka 17.00 meldte politiet at føreren og hunden er berget ut.

– Fører er oppegående og skal ikke være alvorlig skadet. Han vil bli tilsett av helse på stedet, sier Sagen til Adresseavisen.

Powered by Labrador CMS