Fælk & følk

Her prøvesmakes Multe og tindved, den ene av sjokoladebitene som skal serveres under Det Store Festmåltidet. Fra venstre: Endre Forbord, prosjektleder for Det Store Festmåltidet, Iris Martinsen Aune, Eivind Aune og May Britt Hansen, prosjektleder for ERG.
Her prøvesmakes Multe og tindved, den ene av sjokoladebitene som skal serveres under Det Store Festmåltidet. Fra venstre: Endre Forbord, prosjektleder for Det Store Festmåltidet, Iris Martinsen Aune, Eivind Aune og May Britt Hansen, prosjektleder for ERG.

4000 sjokoladebiter til ett middagsselskap

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

Månedsabonnement
Digital

119,-

KJØP

Kvartalsabonnement
Digital

450,-

KJØP

Helårsabonnement
Digital

1250,-

Kjøp

Powered by Labrador CMS