Foto: leser

Har du fått en avis med dårlig trykk?

Abonnenter i Tydal og Flora har fått aviser der trykket på enkelte sider har forskjøvet seg over på neste side. Dette gjør at artiklene i avisene det gjelder nærmest er uleselig. Lørdag blir det distribuert nye aviser til alle abonnenter i Tydal og Flora.

Publisert Sist oppdatert

Utsalgsstedene i Tydal vil få en ny bunke aviser, uten trykkfeil, på ettermiddagen fredag.

Redaksjonen har fredag 22. mars fått tilbakemelding fra flere lesere om at årets påskeutgave av Selbyggen hadde fått et noe uvanlig preg. Saker havner "i bretten" og blir kuttet på merkelige steder.

– Dette gjelder heldigvis ikke alle avisene, men vi ønsker å få kontakt med dem som har fått ei dårlig avis, slik at vi kan ordne med et nytt eksemplar. Vi vet at påskenummeret er viktige for mange av våre lesere, så slik skal det ikke være, sier Selbyggens redaktør, Maiken Gjærevold Woldseth. 

I tillegg har det vært forsinkelser i selve trykkingen, noe som gjør at de avisene som leveres av Posten blir forsinket til neste distribusjonsdag.

Alle abonnenter 

Har du fått en avis med dårlig trykk? Ta kontakt med oss på mail: firmapost@selbyggen.no, eller på telefon: 73 81 08 80. Du kan også bruke knappen under. 

Ta kontakt med oss:

Trykk her for å lese e-avisa. 

Foto: leser
Foto: leser
Powered by Labrador CMS