Trykkfeilen i Selbyggens påskenummer:

Selbyggen vil gi mannen til venstre på bildet heltestatus, Erik Elverum Guldseth kjører nemlig ut nye eksemplarer av Selbyggen (med korrekt trykk) til hele Tydal og Flora lørdag morgen.

Erik bringer nye aviser til Tydal og Flaknan lørdag morgen

Det er kanskje ikke Erik Elverum Guldseth overskriften på selve papiravisen gjelder, men i redaksjonens øyne rykker han ut for oss i Selbyggen nå som ingen andre kan.

Publisert

Guldseth bringer nemlig fersktrykkede aviser til Flora og hele Tydal lørdag morgen. Det er der problemet med feil trykk har vært størst. Avisene på Stugudal har heller ikke blitt levert fredag grunnet forsinkelser fra trykkeriet på Orkanger, men Guldseth leverer også ut disse på lørdag. Det betyr at noen kan få dobbelt opp med Selbyggen i påskeuka.

– Vi ser at mange i Tydal, inkludert alle butikkutsalgene, har fått eksemplarer med feil trykk. Det er ikke godt nok, og vi vet hvor mye folk setter pris på påskeutgaven med rebuser, så vi får distribuert ut nye aviser lørdag morgen takket være Erik. Vi håper på forståelse for at noen vil få dobbelt opp med Selbyggen på Stugudal, men nå som Posten var forsinket slipper de å vente helt til neste distribusjonsdag med å få den levert, sier redaktør Maiken Gjærevold Woldseth.

Det blir fraktet aviser opp til Coop Prix, Best og Joker Stugudal fredag ettermiddag.

Powered by Labrador CMS