Debatt

Eldresenteret, foto: Lina Tørum

Saniteten og Eldresentret

Publisert

Dette er et leserinnlegg som gjenspeiler skribentens meninger.

En må få si at Selbu sanitetsforening er en ideell forening som har gjort veldig mye bra for bygdas ve og vel. I fjor var det jubileum og feiring av 100 års virksomhet og sist lørdag var det årets basar med fullt hus på Eldresentret. Mye penger er samla gjennom utlodning både før og under basaren. Husker jeg ikke helt feil så var det ca 50.000 kr som inn til sammen!

Ikke bare det, kaffe og mat ble solgt for en billig penge, og alt er gjort på dugnad av en hop med blide damer så her var det ikke bare en kvinne bak, men mange kvinner som står  bak, og alt som er gjort er helt fantastisk ! (Kun fem menn satt i forsamlinga!)

Men alle bidro med kjøp av lodder og årer som er så viktig i dette viktige støttearbeidet som Selbu sanitetsforening gjør.

Alt som Sanitetsforeninga har bidratt med i årenes løp er ikke småtteri; varmebassenget ved legesentret, eldreboliger, eldresentre, utstyr til legekontoret, støtte til barn og unge, førstehjelpskurs til 10.klassinger, kreftsaken, osteoporosesaken, reumatismesaken og mye mer. Sanitetsforeninga er en kjemperessurs i bygda vår!

Da spørs det, jeg tror det helt sikkert, om det blir en ny årlig basar, men hvor blir det? Kanskje kunne det bli på Eldresenteret. Sanitetsforeninga har vel vært på Eldresentret i alle år siden 2001 med sine basarer som mange andre lag og organisasjoner har vært det.

Og Saniteten har virkelig fullt ut fortjent til å få bli på Eldresentret til neste år også og videre i mange år! Dagens Eldresenter er bedre plassert midt i sentrum her enn det blir på en annen plass.

Powered by Labrador CMS