Forfatter av meningsinnlegget, Edvin Mebust, synes lydnivået på Trollspæll var for høyt.

«– Det er synd slike arrangement ikke trekker mer folk»

Dette er et leserinnlegg, som utelukkende gjenspeiler skribentens mening.

Publisert Sist oppdatert

Sist lørdag var det Trollspell på Hyttbakka, noe som mange , både gamle som unge har sett fram til. Langt mellom festarrangement som det har blitt så var det med spenning og forventninger folk kom og jeg tror ingen ble skuffet over det som vi var kommet for å overvære, sang og musikk av høy klasse som ble besørget fra scena. Så det var en fryd å sitte høre på og danse til, stemninga var upåklagelig.

Men det var noe å sette fingeren på og det var LYDVOLUMET, full guffe fra start til mål, skulle jeg til å si, men målseglet så jeg ikke da jeg valgte gå ei god stund før festen og den fantastiske musikkforestillingen var over.

Tror klokka var ca. 22.00 da de første begynte å forlate festen og jeg gikk litt etterpå, men er ikke sikker av hvilken grunn. Hele tida mens det var musikk var det nesten ikke mulig å føre en samtale uten å rope høyt til sidemann! Så jeg tror nok volumet fra scena var for høyt.

Lite folk med ca. 100 betalende, men om det var lydnivået som var den direkte årsaken, vet jeg sjølsagt ikke med sikkerhet.

Vil også nevne at det er synd slike arrangement ikke trekker mer folk enn det gjorde med Trollspell som hadde så mye bra, fantastisk BRA MUSIKK!! 

Takk likevel for det Selbu gammeldanslag!

Powered by Labrador CMS